Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

La setmana passada Inma Ballbé va assistir a la Fira Tour Natur 2012 de Düsseldorf (Alemanya) especialitzada en activitats a l’aire lliure, que enguany arribava a la 10ena edició.

www.tournatur.com

Aquest any hi havia uns 275 expositors dividits en 2 pavellons, un dels quals íntegrament dedicats a estands de venta de material tècnic de muntanya (roba, sabates, complements, caiacs). L’altre pavelló estava dedicat als destins on predominaven clarament els alemanys i de països propers. També hi havia una presència important de revistes especialitzades, però en canvi no hi havia pràcticament cap operador turístic, excepte 2 operadors alemanys i 3 austríacs que tenien estand propi. Altres operadors turístics tenien exposats els seus catàlegs en diversos mòduls conjunts.

La fira comptava amb un programa d’activitats associades, que constava de presentacions per part dels diferents expositors i jornades tècniques (workshops). Vam assistir a 2 jornades tècniques, a les quals hi havia una presència de públic important, entre 60 i 100 persones cadascuna d’elles. Aquestes jornades anaven dedicades a diferents temes vinculats a les activitats turístiques a l’aire lliure, i portaven per títol Principals tendències dels propers 10 anys i El mercat de senderisme 2012-2022.

Catalunya tenia estand propi, amb la presència de tot l’equip de la delegació de l’Agència Catalana de Turisme a Alemanya, inclosa la seva directora Sra. Montserrat Sierra. També hi eren presents el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Vall d’Aran. A l’espai comú de presentacions, Montserrat Sierra  va realitzar una presentació sobre Catalunya com a destinació de turisme actiu i sobre La Ruta del Ter en particular, durant els tres dies de la fira. La qualitat de les imatges i de la seva explicació van ser magnífiques.

L’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme es presentava per primer cop en aquesta fira amb estand propi, amb diversos productes com Itinerànnia, El Brogit de la Vall, El Cinquè Llac, Priorat, Camí dels Bonshomes i d’altres, així com establiments especialitzats

http://amicsdelsenderisme.com/wandern-katalonien/de/ .

A més de copsar les noves tendències dels diferents mercats i dels destins, Inma Ballbé va aprofitar per entrevistar-se amb la directora i les tècniques de la delegació a Frankfurt de l’Agència Catalana de Turisme, amb els delegats de 5 operadors que hi tenien estand i també amb diversos mitjans de comunicació que hi eren presents com Wandermagazin, Wanderlust i altres.

One Response to Tour Natur 2012

Scroll to Top