Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

El cap de setmana del 5 al 7 de setembre del 2014 els membres de DCB Turisme i Desenvolupament Local Inma Ballbé i Josep Capellà van assistir a la fira Tour Natur 2014 de Düsseldorf. Es tracta d’una de les fires més importants de senderisme, cicloturisme i turisme de naturalesa d’Europa, que es celebra de forma anual en aquesta ciutat alemanya. Amb un volum d’uns 36.000 visitants, aquesta fira demostra l’interès creixent per les activitats de turisme actiu que es poden realitzar a la natura, tals com el senderisme, el cicloturisme i altres.

Logo TourNatur

La fira TourNatur ofereix en un mateix espai una amplia varietat de destins turístics, equipament pels senderistes i cicloturistes i assessorament a potencials viatgers. Un elevat nombre de destinacions turístiques especialitzades en senderisme van ser presents a la fira, entre elles diverses destinacions catalanes englobades a l’estand de Catalunya.

La visita a la fira ens va servir per estar al dia les últimes tendències del sector tant pel que fa a l’oferta com la demanda, així com conèixer destins que s’estan posicionant en aquest segment de la industria turística. A més, vam poder copsar els factors d’atracció que motiven el mercat alemany a l’hora d’escollir els destins per la pràctica d’aquestes activitats. Un exemple és la presència dels Parcs Naturals d’Alemanya, que disposaven d’estand propi a la fira, o el lliurement de premis a les millors rutes senderistes d’Alemanya promoguts per la revista Wander Magazin i que compten amb una gran participació per part dels aficionats. També vam poder contactar amb alguns representants d’operadors i de mitjans de comunicació europeus especialitzats per explicar-los iniciatives dels destins turístics catalans amb els que estem col•laborant, i vam poder reunir-nos entre d’altres amb Montserrat Sierra i Anna Mora, del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Alemanya i l’Europa central, i amb representants de la Conselleria de Turisme d’Andalusia.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top