Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Logo Travelife

Logo Travelife

Iniciatives com el Sistema de Sostenibilitat Travelife poden ajudar els turistes a prendre decisions sostenibles a través dels operadors turístics. La certificació Travelife té per objectiu  augmentar la sostenibilitat dels productes turístics, la satisfacció dels clients i la qualitat de vida a les destinacions.

Aquesta iniciativa va sorgir l’any 2007 de la pròpia industria turística com a sistema assequible i just per ajudar a hotels i allotjaments turístics a millorar la forma en què gestionen els aspectes ambientals i socials vinculats a la seva activitat.

Més de 450 tour operadors membres de diferents associacions europees han incorporat el sistema Travelife. Destaquen: ANVR (Holanda), ABTA/FTO (Regne Unit), Forum Anders Reisen (Alemanya) i ABTO, BTOV, VVR, BFNO, FBAA (Bèlgica).

I alguns dels tour operadors adherits són TUI Travel, Thomas Cook, Kuoni Group, Virgin Holidays, Cosmos, Sunvil o Hotelplan.

En els seus programes, els allotjaments certificats incorporen un logo “Travelife Award” d’or, plata o bronze que els identifica.

Travelife Gold Award

Travelife Gold Award

Actualment, la iniciativa Travelife treballa en la línia de vincular-se a altres sistemes de certificació com EMAS o EU-Ecolabel de la Comissió Europea.

A la pàgina web d’aquesta organització hi ha una sèrie de recomanacions i material audiovisual per a les empreses per iniciar-se en aquest procés, amb apartats dedicats a l‘aigua, l’energia, els residus, la compra de productes locals i la contractació del personal.

En el marc de FITUR 2013 vam establir un primer contacte amb alguns representants de Travelife, en concret amb José María de Juan i Ángela Díaz  de KOAN CONSULTING, i Marlon Van Hee de ECEAT Projects, Holanda, per conèixer de primera ma aquesta experiència.

Artícle: DCB Turisme i Desenvolupament Local

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top