S’inicia la sisena temporada del Tren dels Llacs

www.trendelsllacs.cat

L’any passat vam dedicar un article al “Tren dels Llacs”, el tren turístic que recorre espectaculars paisatges prepirinencs des de Lleida fins a la Pobla de Segur. Apte per a tots els públics amants de la natura, passa entre rius, llacs, congostos i serralades.

Podeu trobar l’article clicant aquí.

Enguany, el 19 i 20 d’abril s’inicia la sisena temporada i, a partir de llavors, cada dissabte fins el dia de tots sants podreu recórrer amb tren històric aquests emblemàtics paisatges. No s’ha d’oblidar però, que la línia funciona tot l’any amb tren convencional.

Més informació a: www.trendelsllacs.cat.

L’agència de Pobla de Segur Pirineu Emoció organitza  propostes com el “Pallars Nostàlgic” que consisteix en un viatge històric al Pallars Jussà i Sobirà, al cor del Pirineu català.

Aquesta iniciativa rememora la història de la comarca coneixent el salt transcendental d´una societat rural de caràcter agrícola i ramader, a l´actual desenvolupament industrial i turístic, gràcies en part a la revolució que va suposar l’explotació de la riquesa hidroelèctrica.

Adreçat a tot tipus de visitants, dóna la oportunitat de gaudir de fantàstics paisatges muntanyencs, visites culturals a museus i monuments, i degustació de la gastronomia autòctona.

www.pirineuemocio.com/ca/pallars-nostalgic

I no oblidar, la ruta de senderisme del Cinquè Llac que proposa iniciar el recorregut amb el trajecte del Tren dels Llacs.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top