Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

“Turisme i mobilitat sostenible en zones de muntanya” el 19/02 a Tremp (Pallars Jussà)

GUARDEU-VOS A L’AGENDA EL 19 DE FEBRER!

El proper dijous 19 de febrer es celebrarà a l’Epicentre, a Tremp el 1er Seminari sobre “Turisme i mobilitat sostenible en zones de muntanya”, en el qual es presentaran experiències tant dels Pirineus com d’altres destinacions d’Europa.

Sin título-4

D’aquestes, destaquen sobretot iniciatives molt consolidades i reconegudes internacionalment com ALPINE PEARLS, una xarxa de 27 municipis de 5 països dels Alps que van ser guardonats com un dels millors exemples de turisme sostenible del món amb el prestigiós premi Tourism for Tomorrow Award.

També hi haurà exemples europeus vinculats a trens turístics; la xarxa de camins Itinerànnia o iniciatives del propi territori com Senderistes Benvinguts de creació d’una marca tipològica d’establiments adaptats al senderisme; Vine al Pallars, Viu el Jussà ; el Cinquè Llac; el Telefèric de la Vall Fosca així com de productes turístics vinculats al Tren dels Llacs.

FOTO 1 (1)

El seminari, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques”, té per objectiu analitzar conjuntament les oportunitats que té el Pallars Jussà per consolidar-se com una destinació especialitzada en el turisme sostenible i que utilitza la mobilitat “suau” (a peu, BTT, en tren, etc.) com un element diferenciador per millorar el posicionament de les empreses en els mercats europeus.

Des del Consell Comarcal s’està treballant en la línia de bastir un projecte de cooperació internacional al voltant de la mobilitat sostenible i la promoció turística de les zones de muntanya.

Per consultar CARTELL 07el programa i inscriure-us de la jornada, cliqueu aquí.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top