Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Universidad Andrés Bello – Santiago de Chile. Col·laboració en el Pla d’Acció per al “Clúster de Turismo de Intereses Especiales”.

Tal com ja havíem informat, Josep Capellà va fer una estada a Santiago de Chile durant la setmana del 14 al 18 de desembre per col·laborar amb la Universitat Andrés Bello.

El programa de treball va ser molt intens, centrat en el projecte que porta a terme l’Escola d’Ecoturisme d’aquesta Universitat, per encàrrec del Ministeri del país, d’elaborar un Pla d’Acció per  al “Clúster de Turismo de Intereses Especiales”.  Aquest clúster engloba una gamma molt variada de productes, bàsicament tot el que no és “sol i platja” i s’inclouen productes com l’ecoturisme, turisme de natura, agriturisme, enoturisme, aventura, termal, cultura, etc.
 
Els interlocutors principals van ser els professors de l’Escola, Víctor Leiva -Director- i Humberto Rivas però també hi va haver reunions programades amb alts càrrecs de diversos departaments ministerials.  En concret, de CORFO (Corporación del Fomento de la Producción) i SERNATUR (Servei Nacional de Turisme), adscrits al Ministeri d’Economia. Altres visites van ser al Ministeri d’Obres Públiques (Departament de Planificació) i al de Medi Ambient (CONAMA – Programa Sendero de Chile).

Al llarg de la setmana, es va tenir l’ocasió de presentar algunes experiències interessants del nostre país com ara les de Grup Costa Brava Centre www.grupcostabravacentre.com  ,  Turisme Garrotxa www.turismegarrotxa.com i Enoturisme Penedès www.enoturismepenedes.cat.

L’últim dia es va desplaçar a Valparaíso, on juntament amb els professors esmentats, va participar en un dinar de treball amb el director de l’Àrea de Turisme i empresaris d’aquesta important població, catalagoda com Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.xile-dinar ValparaísoUniversitat Andres Bello

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top