Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Viatjar amb nens és una oportunitat per fer-los pedagogia dels valors del turisme responsable. Així ho entenen l’agència de viatges alabesa Agrotravel Turismo Responsable i Kidiline, una plataforma web que posa en contacte a famílies amb nens per proporcionar-los activitats d’esbarjo. Totes dues han signat una aliança de col·laboració per promoure experiències de viatges familiars amb l’objectiu de familiaritzar els infants amb el turisme responsable.

 Kidiline , basada a Vitòria, s’anuncia con una plataforma a internet que permet a les famílies posar-se en contacte amb altres pares per participar en una agenda d’esbarjo familiar. Els nens són els turistes del futur, explica Kidiline, i són ells els que poden fer efectiva la sostenibilitat del turisme. Tots sabem que la logística del viatge amb infants és més complicada, per això cal adequar els viatges a la seva mobilitat i ritmes diferents.

Turisme Responsable

En aquesta línia, Agrotravel ha creat tres productes adaptats especialment a famílies amb nens que són usuàries de Kidiline. Susana Conde, la directora d’Agrotravel, en un article adreçat als pares viatgers argumenta com aprofitar els viatges amb nens per educar-los en la diversitat, el respecte o l’ús sostenible dels recursos. Conde recorda als pares viatgers el despropòsit de regalar bolígrafs als nens dels països pobres que visiten, en un acte de caritat mal entès que reforça estereotips i pot ser contraproduent en l’educació en valors que pretenen pels seus fills viatgers.

Visita http://agrotravelturismoresponsable.wordpress.com/ per més informació

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top