Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

La Garrotxa i el Priorat publicitades per venir en tren des de Anglaterra.

Priorat

Foto extreta de www.turismepriorat.org

L’operador anglès especialitzat en senderisme ON FOOT HOLIDAYS  enviava aquest mes de juny una newsletter animant els seus clients a visitar el Priorat i Catalunya (bé, es referien a la Garrotxa)… viatjant en tren d’alta velocitat des de casa seva.

No és l’únic producte d’aquest tipus que trobem vinculat a formes de viatjar més sostenibles, en l’anàlisi periòdic que fem per actualitzar la nostra base de dades dels principals operadors europeus i en els últims mesos, també dels Estats Units, Canadà i Austràlia. Comptem ja amb fitxes de més de de 600 agències i un nombre similar de productes analitzats.

Alguns operadors estan especialitzats fins i tot en programar viatges en tren. Us posem un parell d’exemples i veureu que hi ha ofertes que us sorprendran!

  •  Treinreiswinkel: Un operador holandés proposa un itinerari pels Pirineus, aprofitant els recorreguts de 3 trens “singulars”: el Train Jaune, el cremallera de Núria i el tren de la Rhune, al País Basc francès.
  • Ffestiniog Travel: Un petit operador britànic especialitzat que de moment no programa Catalunya. Es troba però un producte que incorpora també el tren de la Rhune, per continuar llavors cap a Santiago per la cornisa cantàbrica.

I per últim, en el post publicat el desembre del 2013, informàvem dels compromisos de les agències de l’associació alemanya FORUM ANDERS REISEN, per programar viatges que limitin al màxim la petjada ecològica, fent ús del tren com a mitjà de transport preferit i limitant l’ús de l’avió a desplaçaments de més de 800 kms.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top