Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Walkers Welcome i Cyclist Welcome són dues iniciatives impulsades al Regne Unit per tal que els turistes que realitzen activitats de  senderisme o de cicloturisme puguin identificar quins són els  allotjaments que els ofereixen serveis de qualitat i adaptats a les seves necessitats particulars.

walkers welcome

Quality in Tourism (QiT), l’ens avaluador oficial de VisitEngland, l’organització nacional de turisme d’Anglaterra fundada el 2009, s’encarrega de fer seguiment de la qualitat dels establiments anglesos. Més de 18.000 establiments d’allotjament són avaluats cada any a partir de diferents esquemes, entre els quals Walkers Welcome i Cyclist Welcome.

Cal tenir en compte que només el 2002 els turistes britànics van realitzar prop de 26 milions de viatges en bicicleta a Anglaterra. Aquestes xifres demostren la importància d’actualitzar cada any la valoració de la qualitat dels establiments d’allotjament que s’identifiquen amb aquests segments de turistes.

Per tal de poder participar de les marques Walkers Welcome i Cyclist Welcome els establiments han de seguir una sèrie de criteris:


cyclist welcomeInstal·lacions i serveis:

  • Disposar d’un espai separat on assecar el calçat i la roba de carrer, per tal que la roba s’assequi durant la nit. (Walkers & Cyclist)
  • Disposar d’un rascador (per treure el fang de les botes o sabates) a les portes principals i/o accessos a les instal·lacions, amb abastament d’aigua per netejar les botes i l’equipament de carrer. (Walkers)
  • Disposar d’un espai cobert i tancat per emmagatzemar de forma segura durant la nit les bicicletes i les alforges, amb una entrada sense obstacles. (Cyclist)

Alimentació:

  • Els allotjaments amb servei de menjar han de proporcionar una màquina de begudes calentes i fredes, o bé donar el servei de begudes sota demanda. (Walkers & Cyclist)
  • Els allotjaments amb servei de menjar han d’oferir sopar en cas que no hi hagi altres llocs on menjar a una milla de distància (1,6 km). (Walkers & Cyclist)
  • Els allotjaments amb servei de menjar han d’oferir esmorzar aviat o per emportar (des de les 7:00h del matí) (s’accepta esmorzar continental) si els clients ho notifiquen la nit abans. (Walkers & Cyclist)

Informació:

  • Dades dels següents serveis més propers: metge, dentista, hospital, farmàcia de guàrdia i veterinari (si s’accepten animals). (Walkers & Cyclist)
  • Disponibilitat de mapes i llibres on consultar què es pot fer a peu per la zona, detalls de rutes de senderisme locals i regionals, i d’organitzacions de senderisme locals i regionals. (Walkers & Cyclist)
  • Dades dels serveis més propers de lloguer de bicicletes i botigues de venda/reparació de bicicletes. (Cyclist)

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top